Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

TÜBİTAK-BİDEB 2237 A-Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında “Ormancılık ve Orman Endüstrisi Alanında Veri Analizi Yöntemleri ve Uygulamalar” konulu eğitim etkinliği (09-12 Ekim)

Etkinliğin Amacı

Bu etkinliğin temel amacı ormancılık ve orman endüstrisi alanında lisansüstü eğitimi devam eden öğrencilerin istatistiki bilgilerinin artırılması için veri analizi yöntemleri ve uygulamalarına yönelik kurs düzenlemektir. Bunun yanı sıra lisansüstü eğitim gören öğrencilerin lisansüstü tez, proje, makale ve bildiri gibi akademik faaliyetlerinin niteliğinin artırılmasına ve olgunlaşmasına sağlayacak bilgilerin verilmesi amaçlanmıştır.

Etkinliğin Kapsamı

Etkinlik kapsamında eğitimde yer alacak katılımcılar Türkiye’de yer alan Vakıf ve Devlet üniversitelerinde lisansüstü seviyelerde ormancılık ve orman endüstrisi alanında eğitimlerine devam eden öğrenciler olacaktır. Bu doğrultuda uzman ekiplerce lisansüstü öğrencilerine yönelik veri analiz yöntemleri ve uygulamaları konularında detaylı bilgi verilecektir. Son olarak etkinlik kapsamında uygulamalı eğitim düzenlemek suretiyle teorik ve pratik pekiştirilmiş olacaktır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.