Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Projenizi Beraber Yazıyoruz II (07 - 20 Haziran 2023)

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje Destek Ofisi (PRODO) bünyesinde “Projenizi Beraber Yazıyoruz” programının ikincisi gerçekleştirilecektir. Bu program kapsamında TÜBİTAK 1001, 1003, 1005, 3005 ve 3501 projelerine veya Ulusal Ajans (UA)-KA2 çağrılarına başvuru yapmayı planlayan araştırmacılara proje hazırlık aşamasından projenin sunulmasına kadar tüm süreçte yönderlik (mentorluk) hizmeti verilecektir. Toplamda 8 hafta sürecek eğitim ve danışmanlık sürecine proje başvurusu yapmayı planlayan 23 araştırmacı (TÜBİTAK projeleri 20, KA2 projeleri 3 araştırmacı ile sınırlıdır) katılabilecektir.

Katılacak araştırmacıların belirlenmesi için sistem üzerinden 7 – 20 Haziran 2023 tarihleri arasında ön başvuru alınacaktır. Ön başvuru değerlendirmesi sonucu uygun bulunan 23 araştırmacıya öncelikle teorik eğitimler verilecek ve ardından birebir yönderlik süreci başlayacaktır. Yönderler daha önce TÜBİTAK ve UA proje deneyimi olan uzman araştırmacılardan oluşacaktır. Yönderler eşliğinde hazırlanan projeler daha sonra gölge panel sistemi ile değerlendirilmektedir. Bu sayede kurumlara başvuru yapılacak projeler hazır hale gelecektir.

“Projenizi Beraber Yazıyoruz II” programı hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için https://girisimvadisi.net web sayfasında bulunan Aktif Çağrılar bölümü ziyaret edilebilmektedir.