Güney Akdeniz Ülkelerinde Deniz Memelilerini Korumaya ilişkin ACCOBAMS Altıncı Konferansı (13-15 Kasım 2023)

Bilindiği üzere, "Karadeniz, Akdeniz ve Mücavir Atlantik Bölgesinde Yaşayan Deniz Memelilerinin (Setaselerin) Korunmasına Dair Anlaşma (ACCOBAMS)" Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından onaylanarak katılmamızın uygun bulunduğuna dair kanun 4 Nisan 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanmış ve 1 Şubat 2018 tarihinde yürürlüğe girmiş olup bahse konu anlaşmanın ulusal odak noktalığı görevi Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülmektedir.

Bu kapsamda, Güney Akdeniz Ülkelerinde Deniz Memelilerini Korumaya ilişkin ACCOBAMS Altıncı Konferansı 13-15 Kasım 2023 tarihleri arasında Tunus'un Monastir kentinde düzenlenecektir. Bununla birlikte ACCOBAMS Sekretaryası tarafından Doktora ve Yüksek Lisans öğrencilerinin konferansa katılımını teşvik etmek için, yapılacak olan başvuruların arasından seçilecek bildiri sahiplerinin seyahat masrafları karşılanacaktır. Konferansa katılım sağlayacak olan bildiri sahiplerinin Ek-1'de yer alan kayıt formunu doldurarak e-posta adresine 10 Eylül 2023'e Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. kadar göndermesi gerekmektedir.