Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar (3. Liste)

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına yedekler arasından kayıt yaptırmaya hak kazananlara ilişkin 3. aday listesi aşağıda verilmiştir.

 

  • Kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların öğrenim ücretinin ilk taksiti olan  5.000 TL’yi (beş bin Türk Lirası) Türkiye'de bulunan herhangi bir Halk Bankası ATM'sinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı veya Halk Bankası Mobil Bankacılığı üzerinden TC Kimlik Numarası ile 31 Ağustos 2023 tarihi saat 23.59’a kadar ödemeleri gerekmektedir.

 

  • Ödeme yapıldıktan ekte verilen kesin kayıt dilekçesinin imzalı şekilde Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca e-posta olarak gönderilen kesin kayıt dilekçesinin (ıslak imzalı şekilde) Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İletişim Fakültesi Zemin Kat 025 Nolu Oda Kuzeykent Mahallesi Merkez / KASTAMONU adresine posta yolu ile de gönderilmesi gerekmektedir. 

Liste için tıklayınız.

Kesin Kayıt Dilekçesi için tıklayınız.