Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıt yaptırmaya hak kazanan asil adayların ve yedek adayların listesi için tıklayınız.

Kayıt yaptırmaya hak kazanan asil adayların öğrenim ücretinin ilk taksiti olan  7.000 TL’yi (yedi bin Türk Lirası) Türkiye'de bulunan herhangi bir Halk Bankası ATM'sinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı veya Halk Bankası Mobil Bankacılığı üzerinden TC Kimlik Numarası ile 19 Ocak 2024 tarihi saat 23.59’a kadar ödemeleri gerekmektedir.

Ödeme yapıldıktan sonra aşağıdaki belgelerin Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İletişim Fakültesi Zemin Kat 002 Nolu Oda Kuzeykent KASTAMONU adresine posta/kargo yolu ile gönderilmesi gerekmektedir. 

Kesin Kayıt İçin Posta/Kargo Yolu İle Gönderilecek Belgeler

  1. Kesin Kayıt Dilekçesi (tıklayınız.)
  2. 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  3. Lisans Mezuniyet Belgesinin e-devlet üzerinden alınmış kare kodlu çıktısı veya ıslak imzalı aslı gibidir sureti
  4. Adli Sicil Kaydı Belgesinin e-devlet üzerinden alınmış kare kodlu çıktısı
  5. Askerlik Durum Belgesinin e-devlet üzerinden alınmış kare kodlu çıktısı

İletişim Bilgileri

e-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Telefon: 0 366 280 7705-04

Adres : Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İletişim Fakültesi Zemin Kat 002 Nolu Oda Kuzeykent Merkez/KASTAMONU