2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezsiz YL Alım Sonuçları ve Kesin Kayıtları Hk.

Enstitümüz Tezsiz Yüksek Lisans programına ilişkin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin listesine aşağıda verilen bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

İSG Uzaktan Eğitim Tezsiz YL Sonuçları

Mühendislik Yönetimi Tezsiz YL Sonuçları

10.08.2022 Tarihinde Açıklanan Sonuçlar Neticesinde

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına

Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Adayların Dikkatine

10.08.2022 tarihinde açıklanan sonuçlar neticesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında kayıt yaptırmaya hak kazanan asil adayların, kesin kayıt dilekçesini (imzalı şekilde) ve öğrenim ücretinin ilk taksiti olan 3750 TL’yi aşağıda verilen hesap numaralarına yatırdıklarını gösteren dekontu 22-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ücret ( İlk taksit)

Ziraat Bankası IBAN

Dekontun Gönderileceği

e-posta Adresi

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı

3,750 TL (üç bin yedi yüz elli Türk Lirası)

TR 66 0001 0001 5146 6562 2753 78

26.08.2022 tarihi saat 17.00’ye kadar dilekçe ve dekontu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeyen adaylar kesin kayıt hakkından vazgeçmiş sayılır.

Ayrıca e-posta olarak gönderilen kesin kayıt dilekçesi (ıslak imzalı şekilde) ve dekontun Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İletişim Fakültesi Zemin Kat 025 Nolu Oda Kuzeykent KASTAMONU adresine posta yolu ile de gönderilmesi gerekmektedir.