Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Özel Öğrenci Olarak Enstitümüzden Ders Almak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

"Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Öğretim Usul ve Esasları Madde 11 kapsamında herhangi bir enstitüde kayıtlı öğrenciler, enstitümüz bünyesindeki aynı düzeydeki diploma programlarından özel öğrenci olarak açılmış olan derslere kayıt olabilirler." hükmü gereğince;

Özel öğrenci statüsünde 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılında ders almak isteyen öğrenciler aşağıdaki evraklarla birlikte ile  29 Ağustos - 12 Eylül 2022  tarihleri arasında Enstitümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvuru işleme alınmayacaktır.

  • Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundaki yetkili kurulların “olur” kararı,
  • Disiplin durumunu gösterir belge,
  • Başarı durum belgesini (transkript),
  • Başvuru dilekçesi (Form-G4: Enstitümüzden Ders Alma Formu )

Not: Diğer Yüksek Öğretim Kurumlarından ders almak isteyen öğrencilerin ilgili kurumun müracaat tarihleri dikkate alınarak Form-G4:  Başka Üniversiteden Ders Alma Formu ile enstitümüze başvurmaları gerekmektedir. 

 

-------------------------------------------------------------

Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü. "Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Öğretim Usul ve Esasları Madde 11 kapsamında herhangi bir enstitüde kayıtlı öğrenciler, enstitümüz bünyesindeki aynı düzeydeki diploma programlarından özel öğrenci olarak açılmış olan derslere kayıt olabilirler."

fbe.kastamonu.edu.tr