Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazananların Listesi (2. Liste)

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında yedekler arasından kayıt yaptırmaya hak kazanan 2. aday listesi aşağıda verilmiştir.

· Kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların öğrenim ücretinin ilk taksiti olan 5.000 TL’yi (beş bin Türk Lirası) Türkiye'de bulunan herhangi bir Halk Bankası ATM'sinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı veya Halk Bankası Mobil Bankacılığı üzerinden TC Kimlik Numaraları ile 25.01.2023 tarihi saat 23.59’a kadar ödemeleri gerekmektedir. · Ayrıca kesin Kesin kayıt dilekçesini de imzalı şekilde Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir.

25.01.2023 tarihi saat 23.59’a kadar öğrenim ücretini ödemeyen asil adaylar kesin kayıt hakkından vazgeçmiş sayılır.

Yeni yedek Liste